Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
haules baules
26 avril 2012

Aer Conditionat

Probabil ca ati fost pusi cel putin o data in viata in situatia alegerii un aparat aer conditionat si poate ca nu ati stiut ce decizie sa luati, asta poate pentru ca nu ati avut destule cunostinte in acest domeniu.

In primul rand, pentru orice client conteaza foarte mult pretul, stim cu totii ca un aparat de aer conditionat ieftin va iesti cu siguranta castigator in fata altora. Pretul este urmat indeaproape de marca sau brand.. In opinia mea si tin sa precizez ca nu sunt deloc subiectiva, cele mai bune echipamente din acest domeniu sunt aparate de aer conditionat Samsung, urmate de cele LG. De asemenea conteaza foarte mult si locatia de unde vrei sa iti achizitionezi un astfel de sistem de purificare a aerului, spre exemplu un aparat de aer conditionat Bucuresti. In acest caz vei incerca sa te orientezi dupa cele mai bune oferte Bucuresti pentru aerul conditionat.

Acestea probabil ca sunt criteriile ce stau la baza celor mai multe alegeri, dar pentru clientii ce au nevoie de o baza mai mare de informatii cred ca sunt mult mai importante urmatoarele criterii in pofida pretului si a marcii: coeficientul de performanta, mai exact care este raportul dintre puterea electrica absorbita si puterea termica generate de incalzire, rata de eficienta energetica data de puterea electrica consumata si puterea de racire generata, clasa de energie sau pompa de caldura. Toate acestea pot fi criterii eliminatorii de alegere sau nu a unui aparat de aer conditionat. Tot ce trebuie sa faceti este sa va informati cu atentie inainte de a lua decizia de cumparare a unui aparat de aer conditionat.

Publicité
Publicité
Commentaires
haules baules
Publicité
Archives
Publicité