Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
haules baules
26 avril 2012

De ce sa apelezi la un agent de asigurari ?

In timp ce unii oameni au ales sa isi cumpere politele de asigurare auto de pe interntet, pentru un plus de confort altii, merg in continuare pe mana agentilor de asigurari, deoarece ei sunt mult mai credibili.

Agentii de asigurari pot ajuta si consilia oamenii, familiile si chiar intrprinderile sa cumpere polite de asigurare avantajoase oferindu-le in acelasi timp protectie in ceea ce priveste investitiile lor in autoturisme. Un agent de asigurari se va implica foarte mult in alegerea pe care tu va trebui sa o faci, iti va da toate detaliile si informatiile necesare si te va consilia asupra carui tip de asigurare sa il inchei. In primul rand un astfel de agent de asigurari auto iti va prezenta ofertele de asigurari disponibile.

Este important pentru masina ta sa beneficieze atat de o polita de asigurare RCA cat si de una CASCO. O asigurare RCA va acoperi riscurile minime ce pot aparea in cazul unui accident, in timp ce tipul de asigurari auto casco poate acoperi pana la 100% daunele suferite in urma unui accident. Din aceste motive eu consider ca este cu mult mai util sa apelezi la un agent de asigurari decat sa iti comanzi o polita online.

Publicité
Publicité
Commentaires
haules baules
Publicité
Archives
Publicité