26 avril 2012

Profita de avantajul asigurarilor online

Ati auzit probabil ca in ziua de azi este mult mai ok sa alegi o oferta avantajoasa de asigurare online in schimb sa apelezi la serviciile unei firme de asigurari auto. Spun asta deoarece este mult mai simplu sa stai acasa, in fata calculatorului si doar prin cateva click-uri sa alegi oferta de asigurare cea mai potrivita pentru tine care va fi livrata apoi direct la domiciliul tau.

Exista numeroase site-uri care ofera acest lucru si consider ca e foarte avanatajosa aceasta metoda. In privinta informatiilor nu ai de ce sa iti faci probleme, vei gasi o sumedenie pe internet, indiferent de tipul de asigurare de care ai nevoie, fie ca e vorba de una de locuinta, de sanatate, auto, calatorie chiar si de viata sau asigurare profesionala. Internetul s-a devoltat atat de mult in ultimii ani incat iti este imposibil sa nu gasesti pe prietenul tau Google ceea ce ai nevoie.

Asadar, spuneam ca sunt mare fan al site-urilor de asigurari online, asta pentru ca am reusit sa imi cumpar luna trecuta o asigurare ieftina pentru masina mea. Nu a fost foarte greu sa-mi dau seama, site-ul de pe care am comandat-o mi-a pus la dispozitie un calculator rca, care a calculat pentru mine polita de asigurare in functie de criteriile pe care eu am vrut sa le introduc. A facut o comparatie intre asigurarile oferite de cele mai bune companii de asigurari si mi-a afisat o lista cu cele mai bune polite pentru masina mea.

Ii recomand oricui sa incerce acest sistem online de asigurare si sa renunte la diversii agenti de asigurare, care daca nu esti atent te pot pacali :D

Posté par haules_baules à 16:47 - Commentaires [0] - Permalien [#]
Tags : , ,


Commentaires sur Profita de avantajul asigurarilor online

Nouveau commentaire