26 avril 2012

Asigurari auto

Acum ca vara e aproape, orasul parca a inceput sa iasa din umbra, un numar tot mai mare de autoturisme blocheaza intersectiile, drumurile spre munte sunt tot mai aglomerate, la fel si cele spre mare vor fi in curand.

In cazul acesta capata o importanta destul de mare si asigurarile auto, rca si casco. Asigurarea rca este utila pentru toate autovehiculele implicate in accident. Daca tu esti vinovat de producerea accidentului. dar ai o asigurare rca ieftin 2012, s-ar putea sa nu fii obligat sa platesti reparatiile pentru cealalta masina iar asta este un lucru foarte bun. :)

La fel si asigurarea de tip casco acopera un numar mult mai mare de riscuri iar in eventualitatea unui accident auto aceasta poate acoperi toate pagubele produse autoturismului tau, deci e un lucru foarte bun sa beneficiezi si de o astfel de asigurare.

Un alt aspect important este faptul sa nu uiti de reasigurare, aceasta trebuie efectuata anual sau la 6 luni, in functie de periaoda pe care tu o alegi pentru a te asigura. Este foarte vital sa fii tot timpul asigurat!! :) Keep this in mind my friend :)

Posté par haules_baules à 17:16 - Commentaires [0] - Permalien [#]
Tags : , ,


Commentaires sur Asigurari auto

Nouveau commentaire