30 avril 2012

Magazin online de Haine

Dupa mai multe cautari si consultari de opinii, am ajuns la parerea ca cel mai bine este sa investesc banutii pe care i-am strans pana acum intr-un magazin online de haine originale.  Aceasta este cu siguranta o oportunitate foarte buna si sunt sigura ca voi avea succes.

Ideea acestui business mi-a venit initial din pasiunea pe care o aveam eu pentru site-uri, programare, design & so on. De cheltuielile pentru construirea site-ului nu trebuie sa imi fac probleme prea mari, pentru ca am o multime de prieteni care ma vor ajuta. In schimb un pic de seo la inceput cred ca nu ar strica, asta pana cand numarul de vizitatori pe site va incepe sa creasca, la fel si comenzile. Probabil ca voi alege un pachet atractiv de optimizare seo pe cuvinte cheie precum: haine ieftine, imbracaminte ieftina, imbracaminte originala, haine originale. Cam astea sunt cautarile pe Google si am credinta ca daca voi reusi sa imi aduc site-ul pe primele pozitii pentru aceste cautari, succesul va veni si el cu siguranta foarte repede.

Asa cum am zis si la inceput magazinul meu online va comercializa haine originale, nu fake-uri sau made in China. Cel mai probabil produsele le voi cumpara de pe shop-uri din State, Germania sau Anglia si asta va fi cu siguranta avantajul meu in fata celorlalte site-uri de acelasi gen.

Pretul va fi probabil un pic mai mare, dart e vei putea bucura de o calitate impecabila a produselor. Veti vedea in curand cum va arata pentru ca am de gand sa incep cat mai curand.

Posté par haules_baules à 08:44 - Commentaires [0] - Permalien [#]
Tags : , ,


Commentaires sur Magazin online de Haine

Nouveau commentaire