Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
haules baules
26 avril 2012

Sa calatorim pe bani putini!!! :)

Ce ziceti sa uitam pentru o clipa de situatia economica deosebit de dificila in care ne aflam cu totii? Sa uitam de cheltuielile mari pe care un concediu sau o vacanta le implica si sa ne concentram asupra lucrurilor care cu adevarat merita, spre exemplu planuirea si stabilirea unui buget destul de mic, dar care sa ne asigure o vacata de neuitat. Suna tentant, nu ?
In primul rand vreau sa mentionez ca o definitie a cuvantului vacanta pentru mine, nu inseamna neaparat strainatate, sunt de parere ca Romania este o tara extrem de frumoasa ale carei frumuseti merita vizitate. Ce este de facut ???

Pai in primul rand alege-ti destinatia pe care vrei sa o vizitezi si unde vrei sa te relaxezi pentru cateva zile, dar tine cont si de distanta pe care trebuie sa o parcurgi pana acolo, pentru ca banii cheltuiti pe drum reprezinta o suma importanta din bugetul tau planificat. Te-ai gandit sa mergi in Predeal poate. Iti sugerez o idee..exista o multime de site-uri care iti va oferi informatiile necesare despre cazare ieftina Predeal, de acolo poti alege oferta care sa indeplineasca cel mai bine conditiile tale. sau salba de manastiri din Bucovina te duce cu gandul la Gura Humorului, dar ce ai zice si de Bucuresti ? Eu te las sa te gandesti, alegerea iti apartine..

Ai rezolvat aceasta problema ? Ok... acum e randul sa trecem la pasul urmator, foloseste-te de site-urile de profil, diversele portaluri turistice care sa iti ofere un plus de informatii despre destinatia aleasa de tine precum si cele mai bune oferte si preturi corecte pentru cazare. Cauta o oferta de cazare ieftina, de preferat la o pensiune sau vila din zona aleasa de tine, pentru ca preturile la un hotel stim cu totii ca sunt destul de piperate. Exista o multime de site-uri care iti pun la dispozitie numeroase locuri de cazare online in cele mai bune statiuni din Romania, nu conteaza ca e vorba de litoral sau de munte. Te-ai gandit poate la o vacanta in Poiana Brasov, pentru asta e de ajuns doar sa dai un search pe Google pentru cazare ieftina Poiana Brasov, vile ieftine Poiana Brasov, pensiuni Poiana Brasov sau chiar simplu Cazare Poiana Brasov si vei vedea astfel cate oferte ti se vor insira.

De asemenea pentru a putea beneficia de o oferta ieftina de cazare, este indicat sa alegeti varianta pachetelor turistice, pentru ca este mult mai avantajos din punctul de vedere al preturilor si inca un aspect destul de important, folositi plata cu cardul, pentru ca acest lucru va va stimula sa economisiti, este stiintific dovedit! :D

Publicité
Publicité
Commentaires
haules baules
Publicité
Archives
Publicité