Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
haules baules
26 avril 2012

Ai grija de casa ta..asigura-te

Odata ce te-ai stabilit la casa ta, ai cumparat piesele importante de mobilier, ti-ai decorat fiecare camera in stilul dorit este momentul sa treci si la alte schimbari care sa te faca sa te simti in siguranta in propria locuinta.

Ce zici de o asigurare ieftina de locuinta ? Stim cu totii ca este si obligatorie in acelasi timp, deci vrei, nu vrei va trebui sa o inchei :) nu depinde doar de tine, legea te obliga :D

Trebuie sa fii foarte atent insa, pentru ca desi ai impresia ca te-ai documentat foarte bine in acest domeniu al asigurarilor de locuinte, s-ar putea ca la final sa ai parte de surprize mai putin placute. Majoritatea proprietarilor fac greseli destul de mari atunci cand isi aleg o anumita polita de asigurare. Este important desigur ca in calitate de proprietar sa faci eforturi considerabile si sa investesti sume de bani importante in valoarea asigurarii, dar asta nu inseamna sa cheltui o suma enorma. :)

Este important sa eviti cateva erori destul de importante ce pot aparea:

  1. Poate fi tentant sa optezi pentru o afacere buna, dar nu te repezi la prima societate de asigurari care pare sa iti faca o oferta buna de asigurare de locuinta.
  2. Tebuie de asemenea sa fiti constient de faptul ca societatile de asigurari nu sunt reglementate de catre guvern, astfel aceasta "mini industrie" este predispusa la inselatorie, vor incerca prin orice mod posibil sa te pacaleasca si sa refuze sa plateasca valoarea politei de asigurare in momentul in care un anumit eveniment, mai putin fericit, va avea loc. Deci fiti previzibili si alegeti cu grija cu ce companie de asigurare veti colabora!
  3. Multe dintre companii iti vor oferi optiunea de a asigura locuinta si pentru riscuri precum: inundatii, uragane sau cutremure. Este recomandabil pentru dumneavoastra sa nu optati si pentru acest tip de asigurari daca stiti ca locuiti intr-o zona in care producerea unor astfel de evenimente este foarte putin probabila sau chiar improbabila.

Daca verti tine cont de toate aceste aspecte, cu siguranta veti reusi sa beneficiati de cea mai avantajoasa polita de asigurare de locuinta si ieftina in acelasi timp.

Publicité
Publicité
Commentaires
haules baules
Publicité
Archives
Publicité